You are here

Talcioc Pitesti, 29 mai 2010

Si anul acesta am tinut sa particip la talciocul organizat la Pitesti deoarece este un prilej de a ma intalni cu vechi prieteni. Vremea frumoasa a tinut si de aceasta data cu noi. Ma cam speriasera previziunile meteo care pana la urma s-au adeverit dar, spre seara, cand totul se terminase de mult si toti eram deja de mult timp pe la casele noastre.

Parca mai putina participare decat anul trecut. Surpriza a avenit din partea lui Doru YO7DAA care ne-a invitat (YO7VT, YO9LG si YO3CCC) sa-i vizitam noua locatie de concurs pe care si-a amenajat-o de curand in comuna Bradu de langa Pitesti. Il felicit pentru ce a realizat si ii urez sa-i aduca numai satisfactii. Ne-am intors iar la talcioc, am mai stat de vorba, am baut un suc oferit de organizatori dupa care, cu parere de rau a trebuit sa ne luam la revedere si sa facem cale intoarsa catre casa. Mii de multumiri d-lui Caraiani YO3ET care a sponsorizat transportul.
 

Un album cu fotografii ocazionat de acest subiect poate fi vazut aici: http://nini.qsl.ro/yo3ccc/Talcioc%20Pitesti%2029.05.2010/index.html

 

Un filmulet realizat de Marian YO3IIT cu ocazia acestei intalniri radioamatoricesti se poate viziona aici:
http://www.youtube.com/yo3ccc#p/a/u/1/B9EWizqaXJE

 

Category: 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer