You are here

Intalnire intre radioamatori si CB-isti - 16 iulie 2022

Asteptam de mult timp aceeasta noua intalnire intre prieteni, care din cauza pandemiei nu s-a putut tine pana acum. Ultima intalnire s-a tinut pe 14 decembrie 2019, asa ca ne-am reintalnit dupa doi ani si sapte luni.

Am vorbit de mai multe ori la telefon cu Misu “Ilioara” (indicativul lui de CB-ist), cel care ne ofera spatiul unde are loc intalnirea de fiecare data, daca exista vreo speranta ca sa ne reintalnim si anul aceesta, iar el mi-a spus ca o sa ma anunte din timp dupa ce are toate informatiile. M-a sunat intr-o seara si mi-a spus ca peste trei zile, adica pe 16 iulie 2022, incepand cu ora 10, se da startul la intalnire. Inainte de a pleca de acasa, l-am sunat pe Misu “Ilioara” si l-am intrebat, ca de obicei, daca este cineva prin zona care m-ar putea lua si pe mine cu masina pana acasa la el, la locul de intalnire; de la mine pana la el, ca distanta, sunt vreo cinci statii de tramvai. Mi-a spus ca peste o jumatate de ora sa vin in spatele parculetului de la statia de autobuz Ilioara, unde vine autobuzul 102, pentru ca o sa vina sa ma ia cu masina Aurelia, sotia lui; Aurelia, m-a mai luat o data cu masina, dar, din alta parte, de langa biserica de pe strada Trapezului (trei statii de tramvai mai departe) in urma cu doi ani si jumatate. Imediat m-am dus la locul stabilit si pente 10 minute a venit Aurelia si m-a dus la destinatie; am fost printre primii sositi. Ulterior, au inceput sa vina si ceilalti participanti. Vremea era foarte frumoasa, asa ca mergea ceva rece de baut: bere, apa minerala, Pepsi, Coca Cola, vin, visinata etc.; fiecare se servea cu ce dorea ca sa bea, vitrina frigorifica fiind la doi pasi de noi. Dupa ora 12 a incept sa sfaraie gratarul cu mici si friptura. Vremea frumoasa a tinut cu noi pana pe la ora 16, cand a inceput sa ploua si sa bata vantul; ne-am inghesuit un pic sub acoperisul de langa gratar, unde stateau deja multi participanti la intalnire, iar dupa o jumatate de ora s-a oprit ploaia, a iesit soarele si totul a revenit la normal. Eu am plecat acasa dupa vreo 10 ore, dar unii participanti au mai ramas. A fost ceva foarte frumos si abia astept urmatoarea intalnire.

De data aceeasta, cel care s-a ocupat de organizare a fost Misu “Ilioara”.

Sper ca la urmatoarea intalnire, care inca nu se stie cand va fi, sa fie o participare si mai mare.

Un album cu fotografii ocazionat de acest subiect poate fi văzut aici: http://nini.qsl.ro/yo3ccc/Intalnire%20intre%20radioamatori%20si%20CB-isti%20-%2016%20iulie%202022/index.html

Category: 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer