You are here

Intalnirea de la Pitesti 2021

In urma cu vreo doua saptamani l-am sunat pe Augustin YO7AQF ca sa-l intreb daca anul aceesta se tine intalnirea din luna mai de la Pitesti, ca sa stiu cum imi planific vizita. Mi-a spus ca, crede ca se va tine, dar o sa ma contacteze dupa ce o sa aiba toate informatiile.

Dupa cateva zile am fost sunat si mi-a comunicat tot ce trebuia sa stiu. In plus, mi-a spus ca i-a transmis si lui Ciprian N2YO ca sa puna anuntul pe Radioamator.ro, incat sa fie informate cat mai multe persoane – anuntul l-am pus mai jos.    

RADIOAMATORII, membri la YO7KFA, va invita la intalnirea ce va avea loc la Pitesti, in data de 29 mai 2021, incepand cu ora 8, cu prilejul evenimentului "Zilelele Orasului Pitesti" (633 de ani de la atestare). Intalnirea are loc in Parcul Strand, la sediul CSM Pitesti, str. Costache Negri nr. 26. (Tnx YO7AQF)

Am facut un echipaj impreuna cu Costica YO3IRC si Dan YO3DSM cu sotia. Le multumesc si pe aceeasta cale pentru frumoasele clipe petrecute impreuna. Vremea era frumoasa, am mers pe autostrada Bucuresti – Pitesti si am ajuns foarte repede la destinatie. De data aceeasta talciocul s-a tinut afara, unde spatiul era foarte mare. M-am bucurat ca m-am intalnit cu foarte multi prieteni cu care nu m-am vazut de mult timp din cauza pandemiei. Cand atmosfera este placuta nici nu stii cand trece timpul. Dupa orele petrecute acolo, ne-am luat la revedere si fiecare a plecat catre casa. Astept cu mare placere urmatoarea intalnire intre prieteni radioamatori. Am cautat ca sa fac cat mai multe fotografii, ca sa ramana cat mai multe amintiri.

Un album cu fotografii ocazionat de acest subiect poate fi văzut aici:  http://nini.qsl.ro/yo3ccc/Intalnirea%20de%20la%20Pitesti%202021/index.html

Category: 

Theme by Danetsoft and Danang Probo Sayekti inspired by Maksimer